ππππππ πππππ πππππππ ππππππ ππππ ππππ πππππππππ ππππππππππ ππππππππ ππππππ πππππ πππππ ππππ/πππππ
RABU (17.04.2024)
YB Datoβ Seri Haji Norizan bin Khazali, Setiausaha Kerajaan Negeri Kedah telah menganjurkan Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Tahun 2024/1445H bertempat di Royal Kedah Club, Alor Setar, Kedah.
Majlis ini juga dianjurkan bersama dengan PUSPANITA Cawangan Negeri Kedah. Selain meraikan tetamu jemputan yang hadir, sumbangan kepada 20 orang penerima dan wakil penerima PUSPANITA Di Hati dari kesemua 12 daerah di Kedah turut disampaikan.
Sumbangan wang tunai dan juga kerusi roda telah disampaikan oleh YBhg. Datin Seri Norhasni binti Ishak, Pengerusi PUSPANITA Cawangan Negeri Kedah kepada penerima yang layak.
Seramai 6 orang ahli PUSPANITA Daerah Bandar Baharu turut hadir menyerikan lagi majlis ini. Terima kasih diucapkan kepada PUSPANITA Negeri Kedah diatas jemputan ke Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri YB Setiausaha Kerajaan Negeri Kedah Tahun 2024/1445H. Semoga ikatan ukhuwah antara ahli-ahli PUSPANITA Negeri Kedah ini terus utuh.
"WANITA SEPAKAT NEGARA MENINGKAT"
Web Rasmi Puspanita Daerah Bandar Baharu:
https://puspanitabb.blogspot.com/?m=1
π» Facebook Page : https://www.facebook.com/profile.php?id=100069060825120
#PUSPANITABandarBaharu
#PUSPANITA40Tahun
#kedahsejahteranikmatuntuksemua